Voorbereiden om te wegen

Tijdens ons kennismakinggesprek hebben wij jullie wensen en verwachtingen besproken.  Nu de kraamweek is afgesloten ben ik benieuwd hoe jullie ervaring is geweest.  Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om deze te delen door het schrijven van een review?

Klik op “Create your own review”.

Alvast bedankt.

Jose Haverbusch

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 55 reviews
by Annebel on
Persoonlijke en prettige benadering

Het is nu 4 maanden geleden dat José bij ons was voor onze kraamweek en we kijken daar nog steeds met een super fijn gevoel aan terug. José is rustig, maar duidelijk en direct op een prettige manier.
Ik heb veel van José geleerd en had het gevoel dat ik haar alles kon vragen. Ze keek naar wat ik nodig had en naar waar ik behoefte aan had.
Ik zou José zeker aanbevelen bij anderen en bij een volgende zwangerschap zou ik haar weer vragen.

Heerlijke kraamweek!!

Wij hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen bij de kraamperiode van ons eerst kindje. José nam ons op een hele fijne manier mee in onze eerste dagen als ouders en geeft je al snel het vertrouwen. Doet op de achtergrond in het huishouden haar ding en ontneemt zo een hoop zorg. Daarnaast is José gewoon een heel fijn en gezellig gezelschap die zorgt voor het hele gezin! Een 10 met een gouden randje en hopelijk tot de volgende!

Liefs, Robert & Iris

Perfect voor ons

Na een eerste kennismaking tijdens de zwangerschap voelde het gelijk goed om José als kraamzorg te hebben. En we hebben dan ook een hele fijne kraamperiode gehad waarin José er was wanneer we haar nodig hadden en zich op de achtergrond hield als we de dingen gewoon zelf samen wilden doen. Een fijne mix van gezelligheid en zorg.

Heerlijke week gehad met Jose ❤️

Lieve Jose ,

Bedankt voor de goede zorgen, wij hebben genoten van je aanwezigheid hulp en geduld.
Bij ons volgende kindje ben je zeker weer welkom.
Jip heeft een fantastische start gehad met jou om ons heen.

Hele dikke knuffel.. en hopelijk tot snel. ❤️

De vrouw die van jou een zelfverzekerde ouder maakt!

José heeft ons als kersverse ouders fantastisch geholpen! We hadden ons geen betere start kunnen wensen en het voelde direct ontzettend vertrouwd. We konden mooi alles zelf ervaren, zodat we zonder pardon ook zonder haar ons zelfverzekerd voelde.

Ook met visite trad ze mega attent op, maar hield zich ook op de achtergrond. Ze was er, maar wil echt jou als ouder laten stralen.

We raden haar dan ook iedereen aan en hadden niemand anders gewild voor de start met onze zoon Mason Rae!

Echt onwijs bedankt!

Page 1 of 11:
«
 
 
1
2
3
 
»