Voorbereiden om te wegen

Tijdens ons kennismakinggesprek hebben wij jullie wensen en verwachtingen besproken.  Nu de kraamweek is afgesloten ben ik benieuwd hoe jullie ervaring is geweest.  Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om deze te delen door het schrijven van een review?

Klik op “Create your own review”.

Alvast bedankt.

Jose Haverbusch

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 92 reviews
Onwijs bedankt weer!

Wij hebben voor de tweede keer weer een hele fijne kraamweek gehad met Jose! Helaas werd het geen thuisbevalling, maar zodra wij uit het ziekenhuis kwamen stond jij meteen voor ons klaar. Je betrok Emmily in alles waardoor zij zich echt een hele trotse grote zus voelde. Ook de zorg voor ons hebben wij weer als erg fijn ervaren! Bedankt voor de twee fijne ervaringen!

Niet alleen hulp, maar ook gezelligheid!

In maart hebben wij onze zoon mogen verwelkomen. Voor ons ook erg spannend, aangezien alles nieuw was! José heeft ons alles laten zien op een duidelijke en praktische manier. Ze zorgde daarnaast goed voor de kraamvrouw met elke dag ontbijt op bed en een prachtige fruit creatie. Ook was ze goed in het duidelijk maken dat rust broodnodig is voor de kraamvrouw en haar naar bed te sturen als het nodig was. Het is niet alleen heel handig om José als kraamhulp te hebben, we hebben ook erg leuke gesprekken gehad en de kleine man heeft haar zelfs nog kunnen verbazen met een paar plasjes op het potje tijdens de kraamweek! Met José heb je gegarandeerd een fijne kraamweek, we zouden haar aan iedereen aanraden.

Wij raden José iedereen aan!

Wij gunnen iedereen een ‘José’ tijdens de kraamweek.

Voor de tweede keer een hele fijne kraamweek gehad.
José ziet precies wat nodig is, werkt hard en is in overleg heel flexibel.
Naast de zorg en adviezen rondom ons nieuwste aanwinst heeft ze ook veel oog voor onze twee oudere dochters gehad. Met José in huis heb je niet alleen veel ervaring, het is ook nog eens ontzettend gezellig.

Lieve José, nogmaals bedankt voor de afgelopen heerlijke week!

Veel liefs, Bart, Nadia, Noé, Mees en Oos

Wij hebben genoten!

Lieve Jose,

Dank je wel voor al jouw goede zorgen ! Wij hebben ontzettend veel van jou geleerd en zouden jou aan iedereen adviseren.
Je ziet echt dat je passie hebt voor jouw vak!
Als het ons gegund is een tweede kind te krijgen, weten wij zeker dat wij bij jou terug komen!

Bedankt voor de gezellige leerzame kraamweek!

Liefs,
Jamie, Esther en Benjamin

 by Larissa
“Je bent echt een goede helper”

Lieve José,

Wat was het weer heerlijk dat je bij ons kwam kramen!

9 dagen heb je “moeten” wachten tot onze kleine (grote) man zich meldde. Het was dan ook heel fijn dat je alsnog bij de bevalling in het ziekenhuis aanwezig was, je hebt ons daarin top bijgestaan! En heel fijn dat je (weer) bij ons kwam kramen.

De oudste twee (3 en 6 jaar) zijn helemaal gek van je. Lekker buitenspelen, kleien, aankleden, haren doen en voor ze zorgen. Niks is voor jou te gek. Zoals onze jongste zei: Jij bent echt een goede helper!

Je voelt precies aan wat er in het gezin nodig is. Wassen, voor het eten zorgen, luisterend oor en ook belangrijk de gezelligheid! Het voelde eerder alsof er een vriendin in huis was dan de “kraamhulp”. We hebben zelfs nog ergens geluncht, super gezellig! Verder hebben we weer veel gehad aan je tips! Je hebt ons in de watten gelegd en ook gezorgd dat we met een opgeruimd huis en lege wasmanden beginnen aan ons leven na de kraamweek. Heel fijn!

Lieve José nogmaals bedankt voor deze heerlijke week! We gaan je allemaal missen!

Page 1 of 19:
«
 
 
1
2
3
 
»