Voorbereiden om te wegen

Tijdens ons kennismakinggesprek hebben wij jullie wensen en verwachtingen besproken.  Nu de kraamweek is afgesloten ben ik benieuwd hoe jullie ervaring is geweest.  Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om deze te delen door het schrijven van een review?

Klik op “Create your own review”.

Alvast bedankt.

Jose Haverbusch

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 61 reviews
Een fantastische week

Lieve José,

Tijdens de eerste kennismaking hadden wij direct een goed gevoel. Wat een leuke spontane open vrouw ben jij.

Het voelde goed om jouw de eerste week bij ons te verwelkomen in ons kers verse gezin. Voor ons het eerste kindje dus dit moest wel een bijzondere week worden.

Al snel voelde wij de enorme klik, niets was te gek en alles werd in overleg gedaan hoe wij het wenste. Je was zo lief en zorgzaam voor onze dochter. Goede gesprekken hebben wij gevoerd om de juiste keuzes te kunnen maken. Maar oh wat hebben we toch ook wat af gelachen met elkaar. Heerlijk!

Het was een hele bijzondere, maar super fijne en gezellige week om nooit te vergeten. Nu moeten wij het zelf gaan doen met z’n drieën.

Vanmorgen stonden wij op en was het een teleurstelling dat je niet binnen kwam lopen. We missen je nu al!!

Als wij iemand advies mogen geven wat betreft een super fijne kraamverzorgster dan ben jij dat wel José.

Nogmaals bedankt voor alles en misschien tot in de toekomst.

Liefs van ons!

Heerlijke kraamweek

Bij onze eerste verliep niet alles soepel, en helaas hadden we ook niet zo’n klik met de kraamhulp. Daarom vonden wij het des te belangrijker dat we drijven een tweede wel een fijne kraamtijd tegemoet , zeker nu er al 1 rond liep.

Bij de eerste kennismaking voelde het gelijk goed. De kraamweek was erg ontspannen, het voelde af en toe net alsof we op vakantie waren met de heerlijke fruit cocktails.
Maar het belangrijkste was dat onze peuter zich op ze gemak voelde.

Wij houden het bij 2 kindjes maar ik raad José zeker aan bij andere.

We hopen je nog eens tegen te komen in Purmerend.

Liefs,
Familie Nooij

by Gurina on
Een top kraamverzorgster

Ook voor mijn 2e zoontje wilde ik Josè niet missen. Een gezellige dame die zeker bij ons gezin past. Ik heb veel zorg en liefde gehad zoals ik gewend was als bij mijn 1e kraamtijd. Met Josè kan je ongetwijfeld over alles praten en lachen. Ik zou haar zeker aanraden als iemand in mijn vrienden, kennis of familie groep zwanger is.
Bedankt voor alles 😘

by V. Stam on
José we gaan je vreselijk missen!

Lieve, fijne, vakkundige José,

We hebben 3 dagen gebruik mogen maken van jou professionele vakkundige dienst.
Wat een heerlijk mens ben je, een keiharde werker die geen één gezin in de steek laat. Eigenlijk zou je pas 2 weken later bij ons komen, door vroeggeboorte is onze man eerder gekomen. Geen probleem voor jou, je leverde je beloofde zorg!
Ik kon lezen en schrijven met je, je was er namelijk niet alleen voor onze zoon, maar ook voor mij, wat heb ik veel met je gedeeld privé het voelde zo goed! Dus naast de professionele zorg voor de baby, ben je ook een luisterend oor en denk je mee op elk vlak in ons gezin! Ook mijn vriend heeft genoten van jou aanwezigheid, en zijn één op één momenten met jou samen en de baby. Voor onze peuter was je op dag één al meubilair, kom maar binnen zei ze, doe je jas maar uit! Je hebt je rot gelachen om haar, naar de baby vrijwel geen omkijken maar die peuter van ons ohoh! Je nam voor haar net zoveel tijd als voor onze kleine man, dat vonden wij goud waard!

Lieve lieve lieve José,
Ik/we gaan je vreselijk missen, je aanwezigheid was zo fijn. Naast dat je kraamzorg bent, was je voor mij meer als dat!
Je scherpe eerlijke kijk, en geen blad voor de mond heeft mij heel veel goed gedaan. Het was overduidelijk wat ik van je mocht verwachten en wat we uiteindelijk aan je hebben gehad!

Mocht iemand ooit over kraamzorg beginnen, roep ik hard jou naam en beveel jou aan.

Bedankt voor alles, we zullen jou nooit vergeten.
Ik bedenk mij nu net dat we heel STOM geen foto met je hebben gemaakt.
Mocht je eens in Heiloo zijn, hopen we dat we die foto nog met je kunnen maken.

Heel veel liefs,
Ons viertjes ❤

by Joyce on
Een onvergetelijke week.

Het was een hele andere kraamweek dan we van tevoren hadden beddacht. Helaas gooide corona roet in het eten. Ondanks dat hebben we een hele fijne week met José gehad. Ze heeft ook bij onze andere zoon gekraamd en toen we wisten dat we opnieuw een kindje mochten verwachten aarzelde ik geen moment en nam gelijk contact op met José. Ik wilde niemand anders. Ondanks de bijzondere omstandigheden heeft José ons wederom goed verzorgd en in de watten gelegd. Met haar kundigheid en verstand van zaken krijg je alle tools uitgelegd. Ze is lief voor alle gezinsleden en een echte rots in de branding. We hebben heel wat plezier beleeft en gelachen zelfs door de kraamtranen heen. Ook is ze heel begripvol en denkt ze graag met je mee.

Lieve José, wederom bedankt voor een hele fijne kraamtijd. We missen je stiekem wel hoor. We hopen dat je nog vele gezinnen zo'n mooie en onvergetelijke week mag gaan bezorgen. Liefs van ons vijfjes.

Page 1 of 13:
«
 
 
1
2
3
 
»