Voorbereiden om te wegen

Tijdens ons kennismakinggesprek hebben wij jullie wensen en verwachtingen besproken.  Nu de kraamweek is afgesloten ben ik benieuwd hoe jullie ervaring is geweest.  Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om deze te delen door het schrijven van een review?

Klik op “Create your own review”.

Alvast bedankt.

Jose Haverbusch

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 26 reviews
Onze kraamweek met Jose

Wat een fantastische, liefdevolle kraamweek hebben wij mogen beleven mede dankzij Jose!
Met het krijgen van ons eerste kindje kwam er in het begin veel op ons af, maar Jose heeft ons zoveel vertrouwen en informatie gegeven. Iedere keer nam ze de tijd om alle vragen te beantwoorden. Vanwege haar kennis en zelfverkerheid was het fijn om alles van haar te kunnen leren. Ze heeft meegedacht, geholpen, geknutseld met heerlijke traktaties en geboortekaartjes en ons heel goed verzorgd. Ook de gezellige kletspraatjes tussendoor waren fijn. Tijdens het werken straalt ze plezier en enthousiasme uit en haar liefdevolle omgang met onze baby was mooi om te zien! Al met al zijn wij erg blij dat Jose deze bijzondere week bij ons was. We gaan haar missen, maar kunnen terugkijken op een onvergetelijke week!

by Gurina on
Onze 1e ervaring

Josè is echt een toppertje, ik heb mijn 1e kraamweek zo goed ervaren dat ik bij mij 2e kindje zeker niet verder wil zoeken. Ik en mij nieuwe kleintje hebben genoten van haar zorg. Ze past zich heel goed aan je omgeving, je kan over van alles met dr praten en lachen. Echt een heerlijk mens.
Ik en Sartaj zullen je missen.
Liefs,
Gurina Sethi

by Esther on
Wat een heerlijke week!

Door omstandigheden kwamen wij opeens zonder kraamzorg te zitten toen ik zo’n 28 weken zwanger was van onze tweede. Gelukkig kwamen we via via Jose op het spoor en wat zijn we daar blij mee!

De kraamweek van een tweede kindje is zo anders dan van een eerste, maar Jose weet zich daar moeiteloos in te voegen. Met een kleine meid van 2 die door het huis banjert is het soms zoeken naar een manier om je aandacht te verdelen, maar door Jose haar aanwezigheid kwam niemand aandacht te kort. En dan heb ik het nog niet eens over de goede zorgen voor mij als kraamvrouw en hoe top ze het huishouden draaiende heeft weten te houden waardoor wij met zijn vieren konden proberen een nieuwe balans te vinden.

Wij kunnen Jose alleen maar ontzettend aanbevelen en bedanken voor de super ontspannen kraamweek. Veel geluk!

In één woord GEWELDIG

Ik kende Jose al als moeder van een van mijn vriendinnen, waardoor het mij wel ''gezellig'' leek als Jose bij ons eerste kindje zou komen kramen. En wat zijn we blij dat we haar hebben gevraagd! Wat was het een ontzettend fijne week. Buiten dat het uiteraard heel gezellig was, is Jose echt een professional in haar vak. Ze heeft ontzettend veel kennis dat ze op een fijne duidelijke manier overbrengt. Niets is haar te gek. Naast alle huishoudelijke taken die zij zonder dat je het uberhaupt door hebt uitvoert, ontvangt ze op een leuke manier de visite, legt zij iedereen in de watten, weet zij je grenzen goed aan te voelen en helpt ze je deze te bewaken, is ze op de juiste momenten een luisterend oor, weet ze overal een positieve draai aan te geven en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Kortom, wat ons betreft is Jose alles wat je in een kraamhulp zoekt en meer..

Lieve Jose, nogmaals ontzettend bedankt voor de fijne week. Niet voor niets moest ik even een paar keer slikken toen de kraamweek met jou erop zat ( van mij had je nog een paar weken langer mogen blijven;)) Wij hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen.

Geweldige tijd met jose !!

Een geweldige week om nooit meer te vergeten! Wat waren wij blij met jose als kraamhulp. Niet alleen super lief voor Jimmy maar ook zo gezellig met jose in huis !! Elke dag stond er voor ons een creatief fruithapje voor ons klaar en hadden wij geen betere kraamhulp voor Jimmy kunnen wensen dan jose !!
Dikke kus Pim, Bibi & Jimmy

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»