Voorbereiden om te wegen

Tijdens ons kennismakinggesprek hebben wij jullie wensen en verwachtingen besproken.  Nu de kraamweek is afgesloten ben ik benieuwd hoe jullie ervaring is geweest.  Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om deze te delen door het schrijven van een review?

Klik op “Create your own review”.

Alvast bedankt.

Jose Haverbusch

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 41 reviews
Zo kan het dus ook!

Als ervaren grootouders kunnen wij meepraten hoe een kraamweek kan gaan.

José is op de achtergrond zeer attent en actief aanwezig en zorgt voor een relaxte sfeer.
Zij neemt heel veel stress weg bij de nieuwbakken ouders.

Kortom een fantastische kraamverzorgster die wij iedereen kunnen aanbevelen.

Een lieve groet,
Van de zeer trotste grootouders van Mexx

Kraamzorg Mason

José heeft ons een hele fijne kraamtijd bezorgd. Ze zorgt voor iedereen in het gezin, goede zorg voor moeder en baby en is alle dagen met de kinderen naar buiten geweest, ze heeft met alles geholpen, ook met dingen die ze niet hoeft te doen. Super blij met de goede en lieve zorgen van José.

fijne kraamweek

Het was letterlijk een feestje met José, elke dag maakte ze zelfs van het fruit een feestje. Ook heeft ze zelfs heerlijk gekookt voor ons. We hebben veel van haar geleerd en de week vloog voorbij! Heel erg bedankt José!

Topper!

Lieve Jose,

Wat hebben wij een fijne kraamtijd met jou gehad. Ondanks dat niet alles helemaal liep zoals wij verwacht hadden, liet jij steeds weer zien hoe flexibel je was. Kraamtijd dubbelen, geen probleem! Onverwachtse ziekenhuisopname, ook geen probleem, bij thuiskomst was je er gelukkig meteen weer. Voor vragen stond je altijd open en je hebt ons echt top op weg gebracht. Ook toen de borstvoeding niet wilde lukken wist je mij te verzekeren dat het allemaal wel goed zou komen. Wij willen je onwijs bedanken voor de goede zorgen. Mocht er ooit een tweede komen dan kiezen we zeker weer voor jou!

Liefs, Maarten, Sylvia en Emmily

Mooie tijd

Lieve José,

Een beetje een gekke start voor ons omdat we in het ziekenhuis moesten blijven met ons meisje. Maar vanaf het eerste moment was het contact met jou heel prettig en liet je merken dat je heel flexibel bent. De ervaring van de kraamweek is lastig in woorden te omschrijven, we zaten namelijk echt op een roze wolk. En mede dankzij jou bleven we in een heerlijke bubbel zitten. Je hebt ons in de watten gelegd, maar wist ook op de juiste momenten wat minder aanwezig te zijn. Je hebt veel kennis en hebt ons veel geleerd, op een vrolijke en luchtige manier. Het was echt jammer dat de week voorbij was, maar dankzij jou gaan we de de rest van de kraamtijd zelfverzekerd in! We raden je aan iedereen aan! Nogmaals bedankt ❤️

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»