Voorbereiden om te wegen

Tijdens ons kennismakinggesprek hebben wij jullie wensen en verwachtingen besproken.  Nu de kraamweek is afgesloten ben ik benieuwd hoe jullie ervaring is geweest.  Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om deze te delen door het schrijven van een review?

Klik op “Create your own review”.

Alvast bedankt.

Jose Haverbusch

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 69 reviews
Perfecte kraamzorg

Ook wij hebben voor de 2e x bewust een zelfstandige kraamhulp gekozen.
En het is wederom uitgepakt als een cadeautje, voor mijzelf de baby mijn man & mijn dochtertje in 1 woord TOP.
Erg professioneel, kennis van zaken en ze voelt heel vertrouwd en liefdevol, ze paste perfect in ons gezin, & het was ook erg gezellig.
Zeker een aanrader!

Lieve Jose, fijn jou om ons heen gehad te hebben, misschien ooit tot een volgend kraamzorg, maar voor nu nogmaals bedankt van ons allemaal!

Liefs familie Sas

Liefdevolle, intieme kraamweek

Wij kozen dit keer voor een ZZP-er zodat we wisten wie er voor onze deur zou staan zodra we bevallen waren van ons derde kindje.

Je weet al veel, je hebt je eigen draai binnen je gezin en dan zoek je iemand die daar makkelijk mee om gaat. Toen ik José een keer ontmoette bij een vriendin dacht ik meteen, zo’n vrouw wil ik eigenlijk in m’n huis hebben als ik nog een keer beval. Lekker nuchter, zoals wij zijn en met droge humor was José de perfecte kraamhulp voor ons.

Ik kon iedere dag even een warme kop koffie drinken, of 2. En dat gebeurd niet vaak als mama van meerdere kindjes 😉

José, het was super relaxt om jou om ons heen te hebben en we zullen je zeker aanraden aan vrienden of familie. Echt, konden we het nog maar een keer over doen die kraamweek. Jammer dat het altijd zo kort duurt en dat die kleintjes zo hard groeien..

Wie weet hebben we je in de toekomst nog een keer nodig, maar voor nu zijn wij compleet.

Dankjewel José!
Liefs, de Kooijtjes

Bedankt voor de fijne zorg

Lieve Jose,

dit was de 2e keer dat je bij ons kwam om te helpen met de newborn. Wij vonden het fijn dat je er weer was en ons zo goed heb geholpen met alles! De kookkunsten gaan we ook zeker missen yum yum.

bedankt voor alles het was ons wederom een waargenoegen.

liefs, Timo angie lisje en livje

Een heerlijk ontspannen, gezellige en liefdevolle kraamweek!

José was de eerste die hoorde dat we zwanger waren van ons 2e kindje. Want net als bij onze eerste zoon wilden we graag weer José als kraamhulp. Heel fijn en leuk dat José deze keer ook nog bij het laatste stukje van de bevalling kon zijn. Vanaf het eerste moment voelde het weer veilig en vertrouwd. We hebben een heerlijke ontspannen en gezellige kraamweek gehad. Wat ik heel fijn vind aan José is dat ze je echt een veilig en vertrouwd gevoel kan geven en heel veel kennis en ervaring heeft. De eerste dagen na je bevalling ben je toch kwetsbaar, soms onzeker en zijn erg intiem. Jose is ook echt een aanpakker. Ze zorgt goed voor moeder en kind, maar ook het huis houd ze netjes en schoon en gaat heel leuk om met broers en/of zussen. Mees heeft ontzettend van je genoten, het was helemaal gek toen je weer weg was. Kortom, wij zijn heel erg tevreden. Niet alleen over hoe José haar werk doet, maar vooral ook wie zij als persoon is. Je hebt een speciaal plekje in ons hart en we zullen altijd met een goed gevoel op deze kraamweken (van Mees en Bram) terugkijken! Dankjewel daarvoor! Liefs van ons!

Fijne en leerzame kraamweek!

Jose is een heel ervaren, hard werkende en gezellige kraamhulp, die we zeker zouden aanraden. Zowel tijdens de aanwezigheid bij de bevalling als tijdens de kraamweek heeft Jose ons super goed begeleid. We hebben veel van haar kunnen leren en vonden het heel fijn dat ze met haar openheid en eerlijke mening ons een geweldige start heeft gegeven.

Jose, nogmaaks hartelijk bedankt voor je geweldige hulp en de fijne week die je ons als kersvers gezin hebt gegeven!

Page 1 of 14:
«
 
 
1
2
3
 
»