Voorbereiden om te wegen

Tijdens ons kennismakinggesprek hebben wij jullie wensen en verwachtingen besproken.  Nu de kraamweek is afgesloten ben ik benieuwd hoe jullie ervaring is geweest.  Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om deze te delen door het schrijven van een review?

Klik op “Create your own review”.

Alvast bedankt.

Jose Haverbusch

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 87 reviews
Een super kraamweek

Lieve José, wij willen jou weer bedanken voor de fijne kraamweek die we met jou hebben gehad. Een hele speciale deze keer, want wij hebben samen de kerstdagen doorgebracht. Voorafgaand aan de kraamweek een fijn gesprek gehad waar wij onze verwachtingen mochten uitspreken een ook de dagen rond de uitgerekende datum hadden we fijn appcontact. Op 19 december is thuis onze zoon Melle geboren, jij was erbij en zorgde dat alles klaarstond en dat ik kreeg waar ik behoefte aan had. Helaas voor nazorg naar het ziekenhuis, maar bij thuiskomst was alles weer spik en span en konden we een heerlijk schoon bed in. De kraamweek was heerlijk, ik noemde het een hotelbezoek in eigen huis. Zowel ik, als Robert en onze dochter kwamen niks te kort en werden voorzien van heerlijk eten, feestelijke fruithapjes, het huis werd schoongemaakt en alle was weggewerkt. Uiteraard ook alle goede begeleiding en verzorging van mij en Melle, de borstvoeding kwam goed op gang en hij hapte goed aan. Op mijn geboortedag op 25 december bracht je nog lief een cadeau mee. Lieve José, bedankt weer voor deze heerlijke week!

by Paola on
Zeer tevreden

Lieve José,
Ik vond het heel erg fijn dat jij ons hebt bijgestaan tijdens de bevalling en in de kraamweek. Wij hebben veel van je mogen leren en je gaf ons een warm gevoel. Bedankt voor de goede zorgen van onze Teddie en de goede tips voor ons als kersverse ouders.
Bedankt voor alles, wij gaan je gezelligheid heel erg missen in huis.

by Melissa on
Wat een topper!

Lieve José,
Wat hebben wij geboft met jou! Nadat we naar huis mochten, hadden we even een moment dat we elkaar aankeken en dachten; oké, en nu?
Maar gelukkig was jij daar! Je hebt ons in een week tijd klaargestoomd om de zorg voor onze kleine man zelf te kunnen oppakken. Je hebt zoveel kennis, we hebben enorm veel van je mogen leren en ook de gezelligheid mocht niet ontbreken. Je hebt elke dag dat beetje extra gegeven.

We kijken terug op een hele fijne kraamweek en ondanks dat we er klaar voor zijn, zal je aanwezigheid zeker gemist gaan worden! Bedankt voor alles!

Topper!

Lieve José, wat hebben we weer een heerlijke kraamweek gehad bij ons tweede kindje Liz. Deze vloog gevoelsmatig nog sneller voorbij. Na een enorm snelle thuisbevalling en de eerste dagen nam een collega het even over, helemaal prima, en goed geregeld, maar het was als vanouds gezellig toen jij weer langs kwam. Fijn!! Niks is te veel en
we kijken met een fijn gevoel terug op de eerste bijzondere week als een gezin van 4. We kunnen iedereen deze topper aanbevelen! Liefs, Tjerk Sanne Nolan & Liz

Dankjewel!!

Lieve José,
Wat hebben wij een prachtige kraamweek gehad dankzij jou!
Gedurende de zwangerschap maakte ik mij wel eens druk om de naderende kraamweek ivm de ervaring van onze middelste zoon.
Je vroeg naar mijn wensen en verwachtingen en we hielden regelmatig contact. Alleen al dit contact gaf mij een gerust gevoel.
Toen ik bevallen was en naar huis mocht bleek je zelf niet te kunnen die dag, maar je had direct een lieve collega gestuurd, dit was echt ontzettend fijn.
De volgende dag en de gehele verdere kraamweek was je er wel en hoe!
Het was ons derde kindje, maar na 4 jaar ben je toch een hoop kwijt. Je hielp ons goed op weg en had ook oog voor de andere kindjes. Niks was je teveel, een wasje draaien, schoonmaken, boodschappen doen en zelfs koken! Wat hebben wij genoten van jouw zorgzaamheid! Je gaf mij het gevoel het huishouden echt even los te kunnen laten, heerlijk! Zo kon ik intens genieten van ons meisje.
We zijn er zelfs samen eventjes tussenuit geweest terwijl jij de zorg voor Julia op je nam, wat een heerlijkheid was dat!
Ik kijk onwijs fijn terug op onze kraamweek, ontzettend bedankt daarvoor!
Ik hoop dat je het bij ons ook fijn gehad hebt en dat je met de geur van de geurstokjes nog eens aan ons denkt.
Mocht er nog een kindje mogen volgen dan willen we absoluut dat jij weer bij ons komt!

Liefs Michiel, Michelle, Damiën, Lucas en Julia

Page 1 of 18:
«
 
 
1
2
3
 
»