Voorbereiden om te wegen

Tijdens ons kennismakinggesprek hebben wij jullie wensen en verwachtingen besproken.  Nu de kraamweek is afgesloten ben ik benieuwd hoe jullie ervaring is geweest.  Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om deze te delen door het schrijven van een review?

Klik op “Create your own review”.

Alvast bedankt.

Jose Haverbusch

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 30 reviews
Zo blij

Topper dankjewel voor de geweldige kraamweek in deze bijzondere tijd!
Wij waren zo blij met je! Wij raden iedereen je aan je bent een schat! Het is een gezellige roze feestweek geweest 😘😘😘

Wat een fijne kraamweek!

José heeft ons een heel fijne kraamweek gegeven. Om te beginnen vond ik het prettig dat we elkaar tijdens het voorgesprek al konden ontmoeten, zodat het geen verrassing is wie er voor je deur staat in de toch al overdonderende tijd dat je net thuis bent met je kindje. José is kundig en kordaat en tegelijkertijd heel lief en verzorgend. Ze maakt de beste fruitverrassingen & was ook heel gezellig met ons dochtertje van 2,5. We hebben een onvergetelijke kraamweek gehad, deels natuurlijk doordat alles anders ging vanwege de corona-maatregelen maar vooral doordat José ons zo goed hielp. Bedankt!

by Tessel on
Heerlijke zonnige kraamweek

Een heel erg zonnige en ontspannen kraamweek. Jose is een fijn en opgewekt warm mens. Onze oudste zoon was direct vertrouwd met haar, wat er voor zorgde dat ze samen op pad gingen en ik in de tuin kon genieten van een tijdschrift in de zon. Kortom heerlijk ontspannen. Veel dank Jose. Warme groet van ons alle vier.

by Ian & Roos on
GEWELDIGE WEEK

Toen ik hoorde dat ik weer zwanger was, was jij een van de eerste die het wist. Ik moest natuurlijk jou weer hebben in mijn kraamweek. En wat was het weer geweldig. Dankzij jou een top week gehad, lekker veel gepraat en super veel gelachen!! Ik zal t nooit meer vergeten!!! Dankjewel Lieve Jose

Onze kraamweek met Jose

Wat een fantastische, liefdevolle kraamweek hebben wij mogen beleven mede dankzij Jose!
Met het krijgen van ons eerste kindje kwam er in het begin veel op ons af, maar Jose heeft ons zoveel vertrouwen en informatie gegeven. Iedere keer nam ze de tijd om alle vragen te beantwoorden. Vanwege haar kennis en zelfverkerheid was het fijn om alles van haar te kunnen leren. Ze heeft meegedacht, geholpen, geknutseld met heerlijke traktaties en geboortekaartjes en ons heel goed verzorgd. Ook de gezellige kletspraatjes tussendoor waren fijn. Tijdens het werken straalt ze plezier en enthousiasme uit en haar liefdevolle omgang met onze baby was mooi om te zien! Al met al zijn wij erg blij dat Jose deze bijzondere week bij ons was. We gaan haar missen, maar kunnen terugkijken op een onvergetelijke week!

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»